Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/groentota_6f/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Gladheidsbestrijding - Hoveniersbedrijf Groentotaal Limburg BV

Gladheidsbestrijding

Ieder jaar zorgen de winterperikelen voor de nodige problemen. Gladheid of sneeuwval kunnen veel bedrijven en steden in Nederland stilleggen. Als ondernemer is het zaak om daar adequaat op te reageren zodat het werk door kan gaan. Zorginstellingen, woningstichtingen,begraafplaatsen, gemeenten, bedrijven, en Verenigingen van Eigenaren zijn maar enkele voorbeelden waar een continue bedrijvigheid heerst en een goede bereikbaarheid essentieel is.

Door proactief te reageren op gladheid en sneeuwval wordt stagnatie voorkomen.

Dag- en nachtdienst

In de winter staan wij dag en nacht paraat om gladheid tegen te gaan. Wij beschikken over effectief materieel en actuele informatie over de weersverwachting ten behoeve van de veiligheid voor uw personeel en bezoekers.

Overeenkomst gladheidsbestrijding

Jaarlijks worden er met verschillende bedrijven overeenkomsten gesloten voor gladheidsbestrijding en sneeuwruimen. Wij strooien in tijden van gladheid op diverse routes in de regio Parkstad. Wegen, parkeerplaatsen en looppaden worden sneeuwvrij gemaakt met een sneeuwschuif en wordt er daarna effectief gestrooid.

 

Gratis adviesgesprek Offerte aanvragen brochure aanvragen

Contact

Groentotaal Limburg

Hondsrug 10

6422 PV Heerlen

Telefoon: 0455 421955

Fax: 0455 414851

Mobiel: 0654785754

 

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00

Zaterdag 08.00 - 12.30

Zon- en feestdagen gesloten