Warning: Use of undefined constant VLOG - assumed 'VLOG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /projects/groentota_6f/public_html/index_parts/part.16.agenda.php on line 9
Grondwerk - Hoveniersbedrijf Groentotaal Limburg BV

Grondwerk

Grondwerk ten behoeve van kleine projecten en particulieren.
Met het uitgebreid assortiment aan machines,tractoren en vrachtwagen in diverse maten kunnen wij vele verschillende soorten grondwerk verrichten. Van het uitgraven van een oprit tot grote projecten

Het uitgraven van kelders en funderingen voor de nieuwbouw van een huis of aanbouw is voor ons dagelijkse kost. Met een mobiele kraan kunnen uitstekend kelders uitgegraven worden, desgewenst kan de uitkomende grond afgevoerd worden. Een mini graver wordt gebruikt voor het uitgraven van de fundering. De mini graver maakt gebruik van verschillende bakken waardoor verschillende breedtes en dieptes van funderingen mogelijk zijn. Indien er nog bestaande opstand aanwezig is die gesloopt dient te worden voordat gestart kan worden met de nieuwbouw is het mogelijk dat wij dat tevens voor u verwijderen.

Een nieuwe bestrating voor uw oprit vraagt om een goede ondergrond. Immers u wilt van uw nieuwe bestrating lang kunnen genieten. Als eerste zal vaak de oude bestrating verwijderd moeten worden, waarna het uitgraven van de oprit kan plaatsvinden. Hierbij moet rekening gehouden worden met het peil van de bovenkant van de nieuwe bestrating, de dikte van de nieuwe bestrating en hoeveel korrelmix en straatzand u wilt toepassen. We zijn graag bereid u hierin te adviseren en het spreekt voor zich dat we alle beschreven werkzaamheden voor u kunnen verrichten.

Indien u uw tuin wilt veranderen zult u ook vaak met bovenstaande beperkingen te maken krijgen. Ook hier kunnen we u van dienst zijn indien er een toegang is van 1 meter. Afvoer van groenafval en eventueel aanvoer van goede teelaarde kunnen wij natuurlijk ook voor u verzorgen.

Grondwerk ten behoeve van projecten bij bedrijven, woningcorporaties en gemeenten
Door de jarenlange ervaring in deze sectoren is een goede relatie opgebouwd. Met gepaste trots mogen we vermelden dat Groentotaal Limburg bij vele projecten in de regio Zuid Limburg betrokken is geweest. 

L - elementen plaatsen
fabrieksterrein in Sittard

 

Gratis adviesgesprek Offerte aanvragen brochure aanvragen

Contact

Groentotaal Limburg

Hondsrug 10

6422 PV Heerlen

Telefoon: 0455 421955

Fax: 0455 414851

Mobiel: 0654785754

 

 

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00

Zaterdag 08.00 - 12.30

Zon- en feestdagen gesloten